HTML

Gyereknevelés

Üdv, Mimi vagyok. Kedvenc témám a gyermeknevelés keresztényként. E blogban a jelenkor kihívásaira keresek válaszokat ebben a témakörben. Ha szeretnél értesülni a frissítésekről, akkor a Keresztyén Szülők Facebook oldalt lájkold, vagy RSS-re íratkozhatsz fel kicsit lejjebb.

2009.05.29. 22:24 Udv Mimi

Óvoda-dilemma

Máté elmúlt 3 éves. Kérdés, hogy menjen-e ősszel oviba. Csak azért nem akarnám oviba küldeni, mert a többség így csinálja. Azt sem hiszem, hogy annyira sürgős és fontos lenne neki egy egész csoport vele egykorúval szocializálódni heti 5x, napi minimum 4 órát. De nem tudom, hogy jól gondolom-e. Nem féltem túl? Ha ő nincs itthon, akkor Simon kivel játszik? Menjen Máté majd 4 évesen oviba? Menjen akkor Simon is (addigra ő is betölti a 3 évet)? Jó-e egy átmeneti megoldásnak, ha ovi előkészítőbe jár heti 1x? Mivel teszek több jót Máténak és a többi testvérének(!) is? Árthatok-e valamivel?

Tud valaki segíteni véleményt formálni? Írjátok meg a véleményeteket, tapasztalataitokat, tanácsaitokat! Sokat segítene...

komment


A bejegyzés trackback címe:

https://nona-mama.blog.hu/api/trackback/id/tr711152361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása